Wat anderen over mijn werk zeggen

Waarom tekstbureau MeervanTekst inschakelen? Dat hoor je natuurlijk liever van anderen. Dit is wat opdrachtgevers over mijn werk en mij als persoon zeggen.

Goed geschreven en toegankelijke teksten

Mieke heeft acht maanden bij de Raad voor het Openbaar Bestuur gewerkt als webredacteur. Ze sprong bij ons in omdat we te veel werk voor te weinig mensen hadden. Mieke had zich binnen de kortste keren goed ingewerkt en was heel snel volledig inzetbaar. Ze toonde zich initiatiefrijk en accuraat. Haar teksten waren bovendien goed geschreven en erg toegankelijk. Ze heeft ons uitstekend geholpen in een hele drukke fase en tijd.

Rien Fraanje, Secretaris-directeur Raad voor het Openbaar Bestuur

Verbeteren van onze eigen schrijfstijl

Mieke heeft voor ons bureau een onderzoeksrapport geredigeerd. Er was vooraf goede afstemming, en ook de communicatie tijdens het redigeren verliep heel goed. Uit haar verbeteringen blijkt dat ze complexe materie snel eigen kan maken. Mieke heeft allerlei taalkundige verbeteringen doorgevoerd, en ook voorstellen gedaan voor meer structurele verbeteringen, zoals de hoofdstukstructurering. Daarnaast leverde ze ons een lijstje met zaken om over na te denken voor de volgende rapporten, dus haar adviezen zullen ook leiden tot het verbeteren van onze eigen schrijfstijl. We zijn blij dat we haar gevonden hebben!

Femke Eisma, Communicatieadviseur Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen

Afwisselende en informatieve teksten

Mieke heeft voor een groot verandertraject waar heel veel verschillende organisaties bij betrokken zijn een aantal nieuwsbrieven geschreven. Ze heeft steeds nieuwe mensen weten te benaderen en hele leuke afwisselende en informatieve artikelen opgesteld. Ze heeft een toegankelijke manier van schrijven en kwam afspraken ook altijd goed na. Ze heeft ook de flexibiliteit die soms nodig is in een onvoorspelbare politiek-bestuurlijke omgeving. Ik zou haar diensten zeker aanraden!

Jiske Lems, projectleider Taskforce kwaliteit en veiligheid forensische zorg

Betrouwbaar in afspraken

Als Mieke op pad gaat voor de magazines van Dienst Justitiële Inrichtingen dan weet je dat het goed komt. Ze beschikt over een vlotte pen, levert altijd goed werk af en – ook prettig – is betrouwbaar in haar afspraken. Schrijven voor en over het gevangeniswezen vraagt soms net om dat beetje extra inzet, omdat de mensen over wie het gaat niet de gemakkelijkste doelgroep vormen. Ook daar deinst Mieke niet voor terug. Om al die redenen schakelen we Mieke al jaren naar volle tevredenheid op regelmatige basis in.

Nienke Ledegang, hoofdredacteur in- en externe media Dienst Justitiële Inrichtingen

De woorden gevonden waar wij naar op zoek waren

We wilden voor Constructie Adviesbureau De Wissel een goede website laten bouwen. We bleven echter veel in ons hoofd en vonden het lastig om de juiste woorden te vinden. Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Mieke van Meer, wisten we dat dit goed zou komen. Na een goed gesprek over ons, onze organisatie en wat we op welke manier willen uitdragen is Mieke aan de slag gegaan met onze webteksten. En het resultaat is wat ons betreft fantastisch. Mieke heeft zich verdiept in ons vakgebied en de juiste woorden gevonden waar wij naar op zoek waren. Ook heeft Mieke ons op weg geholpen om over onze “social media angst” heen te stappen. We zijn er misschien nog niet, maar we zijn zeker op de goede weg!

Ilse van Haperen, officemanager Constructie Adviesbureau De Wissel

Professionele en plezierige samenwerking

Mieke van Meer heeft onze websiteteksten dusdanig verwoordt dat het vakjargon voor iedereen toegankelijk is geworden. De samenwerking was zeer professioneel en plezierig. Meer van Tekst bevelen wij zeker aan als u een boodschap foutloos en begrijpend wilt communiceren.

Coen van der Meulen, eigenaar ASP-expertise

Teksten die ook voor een leek goed te begrijpen zijn

Goed leesbare teksten waardoor het ook voor een leek goed te begrijpen is, dat is het grootste pluspunt sinds Mieke van Meer teksten voor Schalk schrijft. De teksten hebben een betere opbouw en zijn ‘spontaner’ geschreven. Bovendien zorgt Mieke altijd voor een snelle en efficiënte dienstverlening en prettige communicatie.

Samantha van der Kloot, officemanager Schalk Makelaardij